Floricele comestibile ca de exemplu iasomia, lavanda, salcâmul, toporaşii sunt doar câteva dintre plantele din grădină care pot
deveni vedete în bucătărie cu un pic de imaginaţie.
Ingrediente
Fierbeţi apa, lăsaţi să se răcească.
Între timp rupeţi floricelele de toporaşi de codiţă, scufundaţi-le în apă rece pentru a le curăţa de impurităţi şi cu ajutorul unei pensete aşezaţi 1 sau 2 floricele în fiecare formă pentru ghiaţă.
După ce apa s-a răcit, acoperiţi floricelele cu apă până la margine si puneţi-le în congelator.
Veţi impresiona invitaţii dacă le veţi oferi cuburi de ghiaţă florale.
Ingrediente
- apă fiartă răcită
- toporaşi
Fierbeţi apa, lăsaţi să se răcească.
Între timp rupeţi floricelele de toporaşi de codiţă, scufundaţi-le în apă rece pentru a le curăţa de impurităţi şi cu ajutorul unei pensete aşezaţi 1 sau 2 floricele în fiecare formă pentru ghiaţă.
După ce apa s-a răcit, acoperiţi floricelele cu apă până la margine si puneţi-le în congelator.
Veţi impresiona invitaţii dacă le veţi oferi cuburi de ghiaţă florale.
În căsuţa de mai jos puteţi lăsa sugestii sau comentariile voastre legate de acest preparat.
Mă găsiţi şi pe FACEBOOK la un clik distanţă, iar dacă v-a plăcut, daţi un LIKE şi un SHARE paginii.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu