luni, 16 februarie 2015

PASTĂ DE JUMĂRI


Ingrediente
  • 250 gr. jumări
  • 1 lingură muștar dulce
  • sare, piper, boia dulce (după gust)
  • 2 buc peperoncini uscate sau  ardei iute din conservă
  • 1 ceapă
  • 5-6 castraveciori (după gust)
  • 100 gr unt
  • mărar verde
  • pătrunjel verde
Mod de preparare
Prepararea este foarte simplă.
Ceapa se taie mărunt și se călește. Se fierb 2 ouă.
Jumările, ceapa călită, 1 lingură muștar dulce, peperoncini, sare, piper, 1 linguriță mică de boia (opțional), gălbenușurile de ou, untul, toate se dau prin robot de bucătărie  și se mizează până se face ca o pastă.
Se adaugă castraveciorii, mărarul, pătrunjelul verde, și se mai pornește robotul de 3-4 ori.
Îmi place să simt bucăți mici de castraveți în pastă.
Se păstrează în frigider, într-un vas acoperit.
Se servește pe pâine prăjită alături de legume murate sau proaspete.
Sunt un deliciu.
Vă doresc POFTĂ BUNĂ!

Mă găsiți și pe Facebook, dând un clik aici.https://www.facebook.com/meniuri?ref=

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu