luni, 2 februarie 2015

MILKSHAKE CU DOVLEAC /DOVLEAC FIERT ÎN LAPTE ȘI MIERE


Ingrediente
  • lapte
  • dovleac
  • zahăr
  • scorțișoare
  • baton vanilie
  • miere
Mod de preparare
Cantitățile este inutil să vi le mai descriu, deoarece totul merge după bunul vostru gust.
Dovleacul se taie în cubulețe și se adaugă lapte fără să le acopere.
Se pune  2-3 linguri de miere, baton de vanilie, baton de scorțișoare, zahăr  și se fierbe până dovleacul se înmoaie.
După ce s-a fiert, se dă prin blender și se mai adaugă lapte până obțineți consistența dorită.
Nici prea lichidă nici prea densă.
Se pune la frigider și se servește rece. Este delicioasă și foarte recomandată și pentru copii.


Varianta II
La fel procedați și dacă vreți să serviți dovleac fiert în lapte, doar cu mențiunea ca dovleacul nu trebuie fiert până se face terci.

Poftă bună vă doresc!



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu