Ingrediente pentru cremă
- 300 gr unt
- 250 gr zahăr pudră (foarte fin măcinată)
- 3 gălbenuşuri
- 1 cafea espresso scurtă concentrată
- 100 gr nuci măcinate
Mod de preparare crema
Se fierbe o cafea scurtă tare şi se lasă la răcit.
Untul se freacă cu zahărul pudră adăugând zahărul câte puţin până veţi obţine o cremă moale şi pufoasă.
Adăugaţi nucile măcinate după care cele 3 gălbenuşuri.
Vă
recomand să fiţi atente, adăugaţi cu o linguriţă gălbenuşurile ca şi la
maioneză uleiul, astfel sigur crema de unt nu se va tăia.
După ce aţi încorporat toate ouăle, adăugaţi amestecând continuu cafeaua.
Crema răcită o puteţi folosi pentru umplut torturi, rulade, etc.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu