vineri, 29 ianuarie 2016

CREMĂ PENTRU TORT /PRĂJITURI CU CAFEA ŞI NUCI



Ingrediente pentru cremă
  • 300 gr unt
  • 250 gr zahăr pudră (foarte fin măcinată)
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 cafea espresso scurtă concentrată
  • 100 gr nuci măcinate


Mod de preparare crema
Se fierbe o cafea scurtă tare şi se lasă la răcit.
Untul se freacă cu zahărul pudră adăugând zahărul câte puţin până veţi obţine o cremă moale şi pufoasă.
Adăugaţi nucile măcinate după care  cele 3 gălbenuşuri.
Vă recomand să fiţi atente, adăugaţi cu o linguriţă gălbenuşurile ca şi la maioneză uleiul, astfel sigur crema de unt nu se va tăia.
După ce aţi încorporat toate ouăle, adăugaţi amestecând continuu cafeaua.
Crema răcită o puteţi folosi pentru umplut torturi, rulade, etc.

Dacă v-a plăcut reţeta, distribuiţi şi prietenilor voştri.


Vă doresc POFTĂ BUNĂ şi spor la bucătărit.
Mă găsiţi şi pe Facebook la un clik distanţă

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu