miercuri, 4 martie 2015

SANDWICH CALD


Ingrediente
  • 1 franzelă 400 gr.
  • 300 gr șuncă de Praga
  • 4 ouă
  • 200 gr cașcaval 
  • 2 roșii (ardei sau alte legume de sezon care vă plac)
  • unt 
  • sare, piper
Mod de preparare
Se taie capetele interioare  a feliilor de pâine.
Fiecare felie se unge cu unt și se pune într-o formă rotundă de copt (yenă, vas de ceramică, formă de tort), tapetată cu unt.
Așezați în forma de copt feliile de pâine cu capetele tăiate în interiorul cercului și între felii puneți câte o bucată de șuncă și o felie de roșie.
Cu ajutorul unei linguri împărțiți ouăle  bătute cu un pic de sare și piper între straturi.


 Deasupra radeți 200 de gr. de cașcaval și puneți la cuptor pentru circa 30 min.
Se servește caldă.
Vă doresc, POFTĂ BUNĂ!
Mă găsiți și pe Facebook la un clik distanță.
https://www.facebook.com/meniuri?ref=hl


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu