Ingrediente
Mod de preparare
Se spală salata şi se dă prin centrifuga pentru salate sau se usucă frunzele prin tamponare cu un şervet de bucătărie.
Vărsaţi conţinutul conservelor într-o strecurătoare şi le clătiţi sub un jet de apă rece.
Fierbeţi 3 ouă şi le tăiaţi în sferturi sau în felii.
Într-un bol mare puneţi salata, fasolea, tonul cu ulei cu tot, ardeiul iute tăiat felii subţiri, asesonaţi după gust cu sare, piper, ulei de oliva. Ultima dată adăugaţi roşiile şi ouăle fierte.
Salata se mai poate îmbogăţi după gustul fiecăruia.
Eu, la final am mai adăugat seminţe de in, dar ar merge foarte bine şi cu alte tipuri de seminte precum, dovleac sau pin.
- 3 conserve de fasole boabe (albă, bej si maro)
- 2 roşii
- 3 ouă
- 100 gr salată asortată (rucola, valeriană, spanac şi lattuga rossa)
- sare, piper
- ulei de măsline
- 1 ardei iute
- 1 conservă ton în ulei
- 1 linguriţă oţet balsamic sau suc de lămâie - după gust
Mod de preparare
Se spală salata şi se dă prin centrifuga pentru salate sau se usucă frunzele prin tamponare cu un şervet de bucătărie.
Vărsaţi conţinutul conservelor într-o strecurătoare şi le clătiţi sub un jet de apă rece.
Fierbeţi 3 ouă şi le tăiaţi în sferturi sau în felii.
Într-un bol mare puneţi salata, fasolea, tonul cu ulei cu tot, ardeiul iute tăiat felii subţiri, asesonaţi după gust cu sare, piper, ulei de oliva. Ultima dată adăugaţi roşiile şi ouăle fierte.
Salata se mai poate îmbogăţi după gustul fiecăruia.
Eu, la final am mai adăugat seminţe de in, dar ar merge foarte bine şi cu alte tipuri de seminte precum, dovleac sau pin.
Vă doresc POFTĂ BUNĂ şi spor la bucătărit.
Mă găsiţi şi pe Facebook la un clik distanţă
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu