sâmbătă, 3 ianuarie 2015

CARTOFI COPȚI CU ROZMARIN


Ingrediente
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper
  • 2 rămurele de rozmarin
  • 3-4 căței de usturoi
Mod de preparare
Într-o oală mare se pun la fiert în apă rece cartofii curățați, spălați și tăiați în 4.
În apă se adaugă sare grunjoasă (dacă se poate de mare) și 2 căței de usturoi și se fierb cartofii doar 50%, după care se strecoară și pun într-un vas termorezistent.
Se adaugă 2-3 căței de usturoi, sare, piper și rămurele de rozmarin.
Se țin în cuptor circa 1 h, până devin ușor rumeni.
Sunt foarte gustoși, crocanți pe dinafară și moi pe dinăuntru.
Cartofii astfel gătiți merg ca și garnitură la orice fel de friptură.
De exemplu, cartofi cu rozmarin și cârnați.
Vă doresc Poftă bună și vă invit să lăsați comentariile sau sugestiile voastre în căsuță de comentarii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu