Ingrediente
- jumătate de praz
- 2 cartofi
- 2-3 dovlecei
- 1 cub Knor de vită
- 3 căţei de usturoi
- sare, piper
Mod de preparare
Tăiaţi toate legumele în bucăţi mici, puneţi-le într-o oală şi acoperiţi-le cu apă.
Adăugaţi un cub de Knor şi fierbeţi până se înmoaie legumele, după care daţi-le prin blender.
Dacă mai este nevoie adăugaţi, sare şi piper după gust.
Credeţi-mă este foarte gustoasă.
Merită încercat.
Fiind ianuarie, eu am pus dovlecei din congelator.
Este o supă cremă fină, uşoară, cu un gust special - rafinat.
Vă doresc POFTĂ BUNĂ!
Dacă v-a plăcut, împărţiţi reţeta şi prietenilor voştri.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu