Ingrediente
- 500 gr carne de pui fiartă din supă (vită, gâscă, curcan)
- 4 morcovi fierți din supă
- 200 gr albitură (țelină, păstârnac, pătrunjel) fierte din supă
- 1 conservă mică de mazăre
- 4-5 buc de castraveciori murați
- 1-2 gogoșari murați
- 1 lămâie pentru zeamă
- 25 ml maioneză
- 2 linguri smântână
Mod de preparare
1.Legumele fierte, cărnița, precum și castraveciorii, gogoșarii se taie în cubulețe.
Se adaugă 3-4 linguri de maioneză, zeama de la o lămâie, sare, piper după gust.
2. Restul de maioneză se folosește pentru decor. Deasupra se rade albuș de ou fiert , cașcaval și se decorează cu legume după gustul și priceperea fiecăruia.
PS. Rețeta pentru maioneză o găsiți la o altă postare.(vezi linckul de mai jos )
sau la salate. http://reteteexpres.blogspot.com/2015/01/maioneza.html
În compoziție mai puteți adăuga și cubulețe mici de mere, îi dă un gust dulce acrișor, foarte bun.
Poftă bună.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu