Ingrediente
- un piept de pui feliat în 2 bucăți
- 1/2 kg aripioare de pui
- 1 kg cartofi
- o crenguță rozmarin
- sare, piper,
- 1 ceapă tăiată felii
- 1 ardei roșu, 1 ardei verde
- 2 -3 ciuperci
- 2-3 căței de usturoi
- 4-5 linguri ulei de oliva
Atât de simplu încât nu am ce comenta.
Puneți toate ingredientele într-un vas termorezistent, stropiți cu ulei de oliva și puneți în cuptor la foc moderat circa 1 ora.
După ce cartofii devin aurii, scoateți din cuptor și feliați pieptul de pui.
Cina este gata, pe cât de simplă pe atât de gustoasă.
Poftă bună!
Daţi un LIKE dacă v-a plăcut sau scrieţi impresiile
voastre în căsuță comentarii, de mai jos.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu