sâmbătă, 13 decembrie 2014

CARTOFI CU LEGUME, PIEPT ȘI ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR

 



Ingrediente
  • un piept de pui feliat în 2 bucăți
  • 1/2 kg aripioare de pui
  • 1 kg cartofi
  • o crenguță rozmarin
  • sare, piper,
  • 1 ceapă tăiată felii
  • 1 ardei roșu, 1 ardei verde
  • 2 -3 ciuperci
  • 2-3 căței de usturoi
  • 4-5 linguri ulei de oliva
Mod de preparare
Atât de simplu încât nu am ce comenta.
Puneți toate ingredientele într-un vas termorezistent, stropiți cu ulei de oliva și puneți în cuptor la foc moderat circa 1 ora.
După ce cartofii devin aurii, scoateți din cuptor și feliați pieptul de pui.
Cina este gata, pe cât de simplă pe atât de gustoasă.
Poftă bună!




Daţi un LIKE dacă v-a plăcut sau scrieţi impresiile voastre în căsuță comentarii, de mai jos.








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu